Novaković voljan da ponudi rešenje za Spens, pozvao Vučevića na TV duel

Beta 18.07.2018

Poverenik Narodne stranke za Novi Sad i bivši gradonačelnik Novog Sada Borislav Novaković izjavio je danas da je spreman da ponudi rešenje za Sportski i poslovni centar Vojvodina (Spens) i pozvao aktuelnog gradonačelnika da izabere dan, vreme i televiziju na kojoj će suočiti stavove.Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) nazvao je ranije danas "besmislenim" kritike Novakovića koji je optužio vlast u tom gradu da želi da uništi Spens i naveli da su od njega očekivali predlog rešenja za opstanak tog objekta.

"Biće to prilika da razgovaramo ne samo o problemima Spensa, nego i načinu na koji se upravlja svim javnim resursima Novog Sada. Građani znaju kako je funkcionisao naš grad u vreme kada sam bio gradonačelnik, a sada imaju priliku da vide Miloša Vučevića na delu", naveo je Novaković.

On je dodao da "posle šest godina Vučevićevog mandata ne postoji nijedna kapitalna investicija posle koje bi mogli reći: 'Ovo je urađeno u mandatu Miloša Vučevića'".

Novaković je dodao i da Vučevićev mandat i legitimitet vlasti SNS u Novom Sadu ne počivaju na poverenju građana, već na kupovini izbora. 

"Od momenta kada je Miloš Vučević biran za gradonačelnika Novog Sada svi izbori u ovom gradu su pokradeni. Nigde nije tako intezivno i sveobuhvatno primenjen sistem kupovine glasova kao u Novom Sadu. Svi kriminalci Novog Sada uključeni su u kupovinu glasova", naveo je Novaković i dodao da od tada Novim Sadom "vladaju Zvonko Veselinović i Andrej Vučić".

On je Vučevića nazvao "lažnim gradonačelnikom Novog Sada".

"On, kao i njegov šef Aleksandar Vučić, vlada u medijski sterilisanim uslovima. TV duel bi bio prilika da građani posle šest godina čuju i argumente opozicije", naveo je Novaković.

(Beta, 07.18.2018)

Pročitajte još

Ključne reči

Vojvodina, najnovije vesti »