Zvezda bez svojih navijača u Parizu i Liverpulu

Beta 07.09.2018

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (Uefa) kaznila je danas Crvenu zvezdu zabranom vođenja navijača na utakmice protiv Pari Sen Žermena i Liverpula u Ligi šampiona.

Disciplinska komisija Uefa je je postupak protiv Zvezde pokrenula zbog upada navijača na teren posle utakmice u Salcburgu, korišćenja pirotehničkih sredstava, ubacivanja predmeta na teren i nanošenja štete na stadionu.

Zvezda će u roku od 30 dana morati da kontaktira Salcburg oko dogovora za nadoknadu štete koju su uzrokovali njeni navijači, navodi se na sajtu Uefa.

Zvezda je, takođe, kažnjena i novčano sa 30.000 evra, dok je pomoćni trener Milan Kosanović suspendovan na jednu utakmicu, pošto je u Salcburgu dobio crveni karton.

Uefa je nedavno kaznila Zvezdu s dve utakmice na svom stadionu bez publike, ali je kazna nakon uložene žalbe prepolovljena.

Zvezda će u Ligi šampiona igrati u Grupi C sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Napolijem. Izabranici Vladana Milojevića prvi meč igraju protiv Napolija 18. septembra na svom stadionu.

(Beta, 09.07.2018)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »