Trener Voždovca očekuje zahtevnu utakmicu protiv Čukaričkog

Beta 14.09.2018

Trener fudbalera Voždovca Branko Vojinović rekao je danas da će njegova ekipa u predstojeći meč protiv Čukaričkog u Super ligi Srbije ući s namerom da odigra kvalitetno i napravi dobar rezultat.

"Imamo ispred sebe veoma zahtevnu utakmicu. Protivnika koji je pokazuje izuzetan kvalitet u ovom delu prvenstva. Ulazimo u meč kao i sve utakmice što smo do sada odigrali. Ulazimo s namerom da odigramo kvalitetno i da napravimo dobar rezultat", rekao je Vojinović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Voždovca u nedelju dočekuju Čukarički u osmom kolu Super lige Srbije.

Voždovac je trenutno deveti na tabeli domaćeg šampionata sa osam bodova, dok je ekipa s Banovog brda četvrta sa 12.

"Dodatno smo ojačani s tri igrača koja su nam došla zadnjim danom prelaznog roka, a radi se o Marku Jovanoviću, Lazaru Zličiću i Luki Milunoviću. Oni s nama treniraju desetak dana i pokazuju zavidan kvalitet i biće osetna pojačanja za naš tim", rekao je Vojinović.

Fudbaler Voždovca Nikola Ćirković naveo je da njegovu ekipu očekuje veoma teška utakmica.

"Čukarički je iskusna ekipa koja ima samo jedan poraz u proteklom delu sezone i to od Crvene zvezde. Mi smo pauzu dobro iskoristili da se uigramo i da se što bolje spremimo za meč. Ovu priliku bih iskoristio da pozovem navijače da dođu da nas podrže kako bismo uspeli da osvojimo sva tri boda", rekao je Ćirković.

Utakmica se igra u nedelju od 19.00.

(Beta, 09.14.2018)

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »