Stefanović na pitanje Insajdera: Nisu prijavljene pretnje inspektorima u slučaju nelegalne gradnje na Pančićevom vrhu (VIDEO)

Insajder 24.09.2018  |  Insajder
Stefanović na pitanje Insajdera: Nisu prijavljene pretnje inspektorima u slučaju nelegalne gradnje na Pančićevom vrhu…

Na pitanje Insajdera da li je MUP obavešten da je prećeno inspektorima koji su radili na slučaju neleganog objekta na Pančićevom vrhu, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da policiji takve pretnje nisu prijavljene. Na dodatno pitanje novinarke Insajdera, da li je policija o tome obaveštena na bilo koji drugi način, ministar Stefanović nije dao konkretan odgovor. Odgovor na pitanje da li je inspektorima prećeno nismo dobili ni iz Ministarstva građevinarstva.

Slučaj nelegalne gradnje na Pančićevom vrhu se našao u pat poziciji, jer MUP, pozivajući se na zakon i procedure, neće da pruži asistenciju pri rušenju dok Ministarstvo građevinarstva prethodno to ne pokuša prvo samo. Na pitanje novinara Insajdera da li je policija obaveštena o pretnjama inspektorima, ministar Nebojša Stefanović kaže da prijava nema. „Mi nemamo prijavu policiji da je nekome prećeno. Nemamo nikakav problem da istražimo svakog,

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »