Stamatović: Srpska lista otkrila ko je naručivao spotove protiv Ivanovića

Beta 01.10.2018

Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović ocenio je danas da pretnje "Srpske liste" da će ići "po kućama" opozicije otkrivaju ko je u medijima naručivao kampanju protiv lidera Građanske inicijative SPD Olivera Ivanovića, pred njegovo ubistvo.

"Hvala Vučićevoj "(Anti)Srpskoj listi" sa Kosova i Metohije što je, u istom danu kada im je u pohode na Gazivode dolazio njihov predsednik Hašim Tači, ponovo zapretila da će, po našim kućama, vijati sve nas iz srpske opozicije koji ne aplaudiramo njihovoj i veleizdajničkoj politici njihovog vođe Vučića, jer je ovom pretnjom tzv. Lista nesvesno otkrila i nove tragove koji vode ka naručiocu pogromaških TV postova koji su rezultovali javnim streljanjem Olivera Ivanovića", naveo je Stamatović.

On je rekao da su Ivanovićevo "tv ubistvo" mogla da narede samo dva politička subjekta - "listin koalicioni partner koji je glasovima '(Anti)Srpske liste' i izabran za kosovskog premijera Ramuš Haradinaj" ili "posebno važan komandant liste sa adresom u Beogradu".

(Beta, 10.01.2018)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »