Mančester junajted se suočava sa kaznom Uefe

Beta 24.10.2018

Evropska fudbalska unija (Uefa) mogla bi da kazni Mančester junajted, pošto su tri navijača utrčala na teren tokom utakmice sa Juventusom na Old Trafordu u Ligi šampiona.

Junajted je sinoć izgubio od Juventusa sa 0:1, a nedugo pošto je počela utakmica u Grupi H, navijač je utrčao na teren, ali su ga savladali redari. Po završetku utakmice dva navijača su ušla na teren, a jedan od njih pokušao je da stigne do bivšeg igrača tog kluba Kristijana Ronalda.

Mančesterska policija potvrdila je britanskim medijima da je jedan muškarac zadržan u pritvoru preko noći, pošto je uhapšen zbog ulaska u teren.

Uefa je u decembru 2014. godine kaznila Totenhem sa 15.000 evra, pošto su njeni navijači u tri navrata uleteli u teren tokom utakmice sa beogradskim Partizanom u Ligi Evropa.

Uefa čeka izveštaj sa sinoćnje utakmice, ali i izveštaj povodom problema sa saobraćajem i dolaskom igrača na Old Traford.

Junajted je prošle nedelje kažnjen sa 15.000 evra pošto su njegovi igrači zakasnili na utakmicu Lige šampiona protiv Valensije, zbog velike gužve u saobraćaju u Mančesteru.

Ti problemi nastavili su se i juče, pošto je Juventus na stadion stigao 65 minuta pre početka utakmice, a Junajted 50 minuta pre početka. Trener engleske ekipe Žoze Morinjo je tada odlučio da dopešači do stadiona.

(Beta, 10.24.2018)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »