SRS: Gradski odbor Novog Sada od ponedeljka u kampanji za predstojeće izbore u Srbiji

Beta 23.02.2019

Predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) Novog Sada Durađ Jakšić, rekao je danas da će ta stranka posebnu pažnju usmeriti na kampanju za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore. "Već u ponedeljak, 25. februara, Gradski odbor kreće u izbornu kampanju. Tokom čitave godine organizovaćemo raznovrsne akcije, javne tribine, pokretati inicijative i prikupljati peticije u cilju probijanja medijske blokade i promocije SRS", rekao je Đurađ na godišnjoj skupštini Odbora, a prenela u saopštenju SRS.

On je naglasio da su "vreme i događaji pokazali da je SRS jedina prava opozicija i alternativa naprednjačkom režimu na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou".

"Naša odbornička grupa ostaje najozbiljnija i najžešća opozicija gradskoj vlasti. Naš prioritetni cilj je da osnažimo SRS na teritoriji grada Novog Sada. Novi Sad je bio i ostaće najjače radikalsko utvrđenje u Srbiji", istakao je Jakšić.

Skupštini je prisustovalo 170 delegata iz čitavog grada, a počela je intoniranjem stranačke himne "Spremte se, spremte četnici".

(Beta, 02.23.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »