Trener Čelsija: Situacija sa golmanom veliki nesporazum, Kepa je bio u pravu

Beta 24.02.2019

Trener fudbalera Čelsija Mauricio Sari rekao je da se dogodio "nesporazum", kada je tokom večerašnje utakmice finala Liga kupa protiv Čelsija njegov golman Kepa Arisabalaga odbio izmenu u završnici drugog produžetka.

Čelsi je u finalu Liga kupa na londonskom Vembliju izgubio od Mančester sitija posle izvođenja jedanaesteraca sa 3:4. Sari je u 119. minutu želeo da zameni golmana Kepu, kome je minut ranije ukazana pomoć, ali je najskuplji golman sveta odbio da izađe sa terena.

Sari je bio besan, bacao je plastične flašice, a u jednom trenutku je ušao u tunel, ali se ubrzo vratio.

"Pogrešno sam shvatio taj problem, a shvatio sam kakva je situacija kada je lekar došao na klupu. To je bio veliki nesporazum, pošto sam mislio da golman ima grč i da ne može da brani u penal seriji. Ali, to nije bio grč i mogao je da nastavi", rekao je Sari, preneli su britanski mediji.

On je rekao da Kepa neće biti kažnjen.

Upitan zbog čega je ušao u tunel, Sari je rekao da mu je bilo potrebno da bude tih i miran.

"On je razumeo da sam tražio izmenu, zbog njegovog fizičkog problema, a onda je rekao da nema problem. I bio je u pravu. Razgovarao sam sa Kepom, ali samo da razjasnimo situaciju, sada shvatam", naveo je Sari.

Sari je pod velikim pritiskom zbog loših rezultata u poslednje vreme, a mediji su prethodnih nedelja spekulisali da bi mogao da bude otpušten.

"Morate o tome da pitate klub a ne mene, ali siguran sam da me igrači podržavaju zbog načina kojim smo igrali. Ponosan sam na moje igrače. Mislim da i klub treba da bude ponosan na današnju igru i na fudbalere", rekao je Sari.

(Beta, 02.24.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »