Hotel MK Grupe Kempinski Palace Portorož dobitnik priznanja Star Diamond award

Beta 03.04.2019

Hotel MK Grupe "Kempinski palas" (Kempinski Palace) u Portorožu dobitnik je prestižne globalne nagrade za izvrsnost u hotelijerstvu "Star Diamond Award", koju dodeljuje američka akademija (American Academy of Hospitality Sciences), saopštila je danas MK Grupa.

Kako je istaknuto u saopštenju, tu elitnu nagradu u hotelijerstvu i priznanje za istinski kvalitet dobijaju samo oni koji svojim zalaganjem, gostoljubivošću, vrhunskom uslugom i ambijentom ostvare najviši nivo izvrsnosti."Izuzetno smo počastvovani ovom nagradom, koja je rezultat velikog truda i rada koji naš tim u Kempinskom svakodnevno dokazuje. Prepoznati smo po vrhunskoj usluzi, što ovaj hotel stavlja na mapu najelitnijih hotela u regionu", rekao je direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK Grupe Nikola Avram.

On je istakao da će se njegova kompanija truditi da u narednom periodu, na pragu letnje sezone, potvrdi prepoznatu izvrsnost.

"Kempinski palas", koji ima pet zvezdica, jedan je od najluksuznijih hotela na Jadranu i deo je hotelske divizije MK Group od 2015. godine.

Smešten je u zaštićenom uređenom parku u centru Portoroža. 

Poseduje 164 sobe, 17 apartmana i jedinstvenu Kristalnu dvoranu, a raspolaže luksuznim spa-centrom, restoranima i konferencijskim salama.

(Beta, 03.04.2019)

Beta »

Ekonomija, najnovije vesti »