Mirović: Skup u Novom Sadu biće jedan od najvećih u Vojvodini

Beta 09.04.2019

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Igor Mirović pozvao je građane da u četvrtak, 11. aprila u 18.00 sati dođu na Trg Slobode u Novom Sadu na skup u kampanji "Budućnost Srbije", koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Mirović je na konferenciji za novinare najavio da će na skupu govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić, a kako je dodao biće to prilika da građani kojima je Srbija u srcu okupe i da zajedno pošalju poruku da ne podržavaju politiku nasilja i agresije.

Mirović je dodao da očekuje da će predsednik Vučić dati i neke nove smernice za budućnost, i naveo da je uveren da će skup u Novom Sadu biti "jedan od najvećih skupova koji je ikad održan u Vojvodini".

"Činjenica je i da mi nismo mogli za ovo vreme koliko smo na vlasti da ispravimo baš sve greške koje je dosovski režim od 2000. napravio. S druge strane, ne možemo da odobravamo postupke pojedinih lidera opozicije koji učestvuju u nasilju", rekao je Mirović.

On je rekao da je pravo građana da protestuju, da budu nezadovoljni politikom vlasti i da je to sve potpuno legitimno, ali je dodao da su institucije a ne ulice mesta gde se razgovara sa nezadovoljnim građanima.

(Beta, 04.09.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Vojvodina, najnovije vesti »