Brnabić: Mi nismo kao oni koji su ovde bili prošle subote, nikog ne mrzimo

Beta 19.04.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je na skupu Budućnost Srbije u Beogradu, da su se na istom mestu prošle subote "okupili oni koji žele da dele" i da se od njih nisu čuli program ni vizija već samo uvrede i pretnje.

"To nije Srbija", rekla je Brnabić, koja je najveći deo govora posvetila napadu na "deo opozicije" okupljen u Savezu za Srbiju za koji je rekla da ga čine političari koji pokušavaju da se "recikliraju" i po svaku cenu dođu na vlast.

Ona je rekla da današnji miting treba da pokaže da Srbija nije podeljena zemlja, sa podeljenim društvom već "jedna, jedinstvena".

"Srbija neće da podrži pretnje, uvrede, podele, vešala i motorne testere, podele na botove i sendvičare, krezube i takozvanu građansku elitu", rekla je Brnabić.

Brnabić je rekla da je aktuelnoj vlasti prioritet napredak države, ali da tako nije u centralnoj opštini u Beogradu, u Starom Gradu, gde je na vlasti opozicija, jer je njenom predsedniku najvažnije da "krade saobraćajne znake".

"Oni nemaju plan, njima je važno samo da dođu na vlast, kako tako, mi nismo kao oni", rekla je Brnabić, pominjući Vuka Jeremića, Dragana Đilasa, Sergeja Trifunovića, Boška Obradovića.

Prema njenim rečima, posle takvih je "zemlja ostala devastirana", pa su trebale godine da se oporavi.

"Njima je jedini plan da su protiv Aleksandra Vučića, mi nismo kao oni, mi ne mrzimo nikog", rekla je Brnabić.

(Beta, 04.19.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »