Насловне стране за уторак 30. април 2019.

Бета 30.04.2019

Дневни листови на насловним странама издања од уторка, 30. априла, највише пишу о берлинском Самиту лидера Западног Балкана који су организовали немачка канцеларка Ангела Меркел и председник Француске Емануел Макрон.

ПОЛИТИКА&нбсп; -&нбсп; У тексту "Где је данас средња класа" о разлозима због којих је друштво у Србији у последњих 30 година раздвојено на сиромашне и богате. "Две деценије од обарања Ф-16 - пад сокола у Ждраловац", о годишњици обарања авиона америчког ваздухопловства током НАТО агресије на Савезну Републику Југославију.

ДАНАС&нбсп; -&нбсп; Под насловом "Веће плате за опстанак и останак" о протестима које су синдикати у Србији најавили за 1. мај.

АЛО&нбсп; -&нбсп; "Српски министар постао руски доктор наука" о томе да је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић постао почасни доктор Руског државног социјалног универзитета. "Наставак 1. јула у Паризу", лист пише о наставку састанка учесника јучерашњег берлинског Самита лидера Западног Балкана.

БЛИЦ&нбсп; -&нбсп; "Подржаћу децу ако пожеле да уђу у политику", каже министар спољних послова и лидер СПС-а Ивица Дачић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ&нбсп; -&нбсп; "Неће нас сатерати у ћошак", преноси лист поруку председника Србије Александра Вучића о разговорима са Ангелом Меркел, Емануелом Макроном и лидерима Западног Балкана у Берлину. "Србија није подлегла колонијализму", каже историчар Милош Ковић.

ИНФОРМЕР&нбсп; -&нбсп; "Меркел и Макрон: Без Србије нема решења за Косово" о берлинском Самиту лидера Западног Балкана. "Чудо у Грделици" лист пише о завршетку радова на деоници Коридора десет кроз Грделичку клисуру.

КУРИР&нбсп; -&нбсп; "Самит без резултата, Косово не одустаје од такси" о берлинском Самиту. "Избори би почистили размажену опозицију" интервју министра спољних послова Ивице Дачића.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ&нбсп; -&нбсп; Лист пише о берлинском Самиту лидера Западног Балкана под насловом "Побуна против Ангеле, четири државе ЕУ на страни Србије".

(Бета, 04.30.2019)

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Политика, најновије вести »