DS: SNS organizuje naručeni protest ispred opštine Paraćin

Beta 13.05.2019

Demokratska stranka (DS) saopštila je da Srpska napredna stranka (SNS) planira da danas ponovo održi protest ispred lokalne samouprave u Paraćinu, u kojoj su na vlasti predstavnici DS-a, i da na taj skup dovede svoje pristalice iz drugih mesta pa čak i zaposlene u javnim preduzećima i rudnicima.

DS u saopštenju navodi da je protest protiv lokalne vlasti zakazan za danas i da će biti održan na platou ispred opštine Paraćin.

"Jedina razlika između nekoliko ranijih neuspelih (zbog izuzetno malo prisutnih pristalica) jeste to što se danas očekuje organizovan dolazak 'Paraćinaca' iz okolnih opština, uključujući radnike privatnih preduzeća, kao i radnika 'Rembasa' i drugih, autobusima organizovanim specijalno za ovu priliku. Sa 'naručenim pojačanjem' očekujemo veći broj 'Paraćinaca' ispred opštine nego prethodnih dana, koji će tražiti prevremene izbore", navela je DS.

Ta stranka je ocenila da će skup otežati rad opštinskih službi koje neće moći nesmetano da obavljaju svoje poslove.

"Nije demagoški zapitati se ko i u ime čijih interesa finansira dolazak simpatizera SNS iz okolnih mesta u toku radnog vremena", dodala je DS.

(Beta, 13.05.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »