Uhapšene tri osobe zbog napada na policajca i taksistu (VIDEO)

Beta 20.06.2019

Beogradska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za napad na taksistu i policajca, saopšteno je danas iz MUP-a.

Oni se sumnjiče da su jutros oko 8 časova u Novom Beogradu napali policijskog službenika u civilu i još jednu osobu, nakon što je policajac pokušao da ih legitimiše, jer su prethodno napali taksistu.

Trojica mladića su najpre, kako se sumnja, ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu učestvovali u tuči, nakon čega su pokušali da pobegnu tako što su nasilno zaustavili taksi vozilo.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vrata, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i zajedno sa jednim prijateljem pokušao da spreči napad na taksistu.

Nakon toga, kako se navodi u saopštenju, jedan od trojice mladića ispalio je hitac i ranio u levu ruku 30-godišnjeg mladića koji je zajedno sa policajcem pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobeli, ali su brzom reakcijom policije ubrzo zaustavljeni i uhapšeni, dodaje se u saopštenju.

Policija je uhapsila N. K. (1999) kome se na teret se stavljaju krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i nasilničko ponašanje.

Uhapšen je i V. Š. (1999) i on se tereti za podstrekavanje na teško ubistvo i za nasilničko ponašanje koje se na teret stavlja i uhapšenom S. S. (2000).

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu, piše u saopštenju.

(Beta, 06.20.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »