Kolinda o dve omiljene teme - franji tuđmanu i takozvanoj velikosrpskoj agresiji: Predsednica Hrvatske se osramotila na proslavi Dana državnosti!

Kurir 25.06.2019
Kolinda o dve omiljene teme - franji tuđmanu i takozvanoj velikosrpskoj agresiji: Predsednica Hrvatske se osramotila na…

Hrvatska je danas nizom manifestacija obeležila Dan državnosti, program je počeo jutros na zagrebačkom groblju Mirogoj, a zaključen je tradicionalnim prijemom na Pantovčaku, koji je priredila predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, a koji nije mogao da prođe bez pominjanja "velikosrpske agresije".

"Ime Hrvatske konačno je i zauvek upisano na političkoj geografskoj karti sveta, Hrvatska je tu ne samo lepa nego doista i naša. S posebnim poštovanjem spominjemo i našeg prvog predsednika dr. Franje Tuđmana. Uprkos tome što je demokratski izabrana vlast ustavno garantovala ustavna prava, bili smo izloženi velikosrpskoj agresiji koju smo savladali zahvaljujući hrabrosti naših branitelja", rekla je Kitarović, preneo je zagrebački Večernji list.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Balkan, najnovije vesti »