I mrtav šokira! Otkriveni novi bizarni detalji iz života milijardera pedofila: Jeo je samo zeleniš, spavao u ledenoj sobi, a evo ko mu je bio stalno društvo u krevetu! (video)

Kurir 17.09.2019
I mrtav šokira! Otkriveni novi bizarni detalji iz života milijardera pedofila: Jeo je samo zeleniš, spavao u ledenoj sobi, a…

Pištolj u futroli pored kreveta. Smrzavanje u spavaćoj sobi. Odbojnost prema drogama i alkoholu i ishrana koja se bazirala skoro isključivo na zelenoj salati - ovako je izgledao bizarni životni stil milijardera pedofila Džefrija Epstajna dok je činio grozne zločine nad devojčicama iza debelih hrastovih vrata svog 62 miliona dolara vrednog imanja u Menhetnu.

Ove, do sada nepoznate detalje o Epstajnovom životu ispričala je Veniti feru novinarka Vanesa Grigorijadis, koja je i sama bila svedok raskalašnog života na "dvoru kralja Džefrija". Revealed: Jeffrey Epstein's bizarre world of guns kept next to his bed, a bedroom close to freezing and a diet of lettuce leaves at his $62m mansion https://t.co/mWCDIk9gHY — Daily Mail US (@DailyMail) September 14, 2019 Grigorijadisova je razotkrila lični svet "emocionalno infantilnog"

Povezane vesti »

Svet, najnovije vesti »