Mirna je devojka po čijem je telu napravljen spomenik u Splitu! Svi pričaju o njenom raskošnom izgledu, a ona poručuje: Uhvatite me za gu*u, poželite želju! (video)

Kurir 18.10.2019
Mirna je devojka po čijem je telu napravljen spomenik u Splitu! Svi pričaju o njenom raskošnom izgledu, a ona poručuje…

Na platou s kojeg puca pogled na plažu Bačvice u Splitu osvanula je za vikend jedna statua. Spomenik bujne dame isklesane u kamenu podignut je tako da izgleda kao da nadgleda plažu, a izazvao je odmah pravu pometnju - zbog njega su prolaznici skretali s puta, silazili s trotoara, proučavali ga i pokušavali odgonetnuti o čemu je reč... Sve je zanimalo ko je ta devojka i čime je zaslužila biti ovekovečena na jednom od najlepših mesta u gradu Splitu?

Odgovore na ova pitanja pružili su uskoro preko Fejsbuka iz Dalmacijavina. Kampanja za njihov najpopularniji napitak, pod sloganom "bolimepipi" dovela je do ovog, kažu neki Splićani, "remek-dela" u obliku ženskog tela. Senzualna poza s rukama u kosi mnogima se svidela i to ne kriju. A reč je o pravoj, živoj ženi, od krvi i mesa. Pa ko je ona i kako je završila na Bačama? Reč je o cvrkutavoj 36-godišnjakinji iz Siska, po imenu Mirna Matić. Mirna je pobednica foto

Pročitajte još

Ključne reči

Balkan, najnovije vesti »