Stravičan požar u Hrvatskoj: Bračnom paru vatra progutala dom i ušteđevinu! 40 vatrogasaca nije moglo da se izbori sa plamenom (foto)

Kurir 02.11.2019
Stravičan požar u Hrvatskoj: Bračnom paru vatra progutala dom i ušteđevinu! 40 vatrogasaca nije moglo da se izbori sa…

"Kad je čuo za požar i došao ovamo iz Virovitice, rekao sam mu neka prespava u maloj vikend kući koju imamo u blizini, nije želeo. Otišao je i rekao da se verovatno više neće vratiti ove zime. Teško je... Baš nam je pričala snaja da će još ove godine sve to urediti i završiti radove, a onda počinju da uživaju. U svojoj kući su imali sve lične stvari, pa čak i novac kojim su nameravali da kupe automobil", ispričao je brat vlasnika kuće koja je u potpunosti izgorela u Malom Taboru u Hrvatskoj.

Drvena porodična kuća u vlasništvu 58-godišnjeg Z.K. sasvim je izgorela u petak uveče. Supružnici su u požaru izgubili sve što su imali. Požar je gasilo četrdesetak vatrogasaca, ali je plamen bio prejak. Bračni par radi terenske poslove po inostranstvu, pa bi povremeno dolazili u svoju kuću u Mali Tabor, ali to je bio njihov jedini pravi dom. Z.K. je sve sam gradio od temelja do krova, a uredio je i zimski vrt i podrum ispod zemlje. "Brat je ujutru oko pola 9 sa

Pročitajte još

Ključne reči

Balkan, najnovije vesti »