Радуловић (ДЈБ): Кампања за бојкот избора иде веома лоше јер је неозбиљна

Бета 12.11.2019

Председник Доста је било (ДЈБ) Саша Радуловић оценио је да кампања појединих опозиционих странака за бојкот предстојећих избора иде "веома лоше" јер је по његовим речима, "неозбиљна".

Он је током јучерашњег обиласка Кучева и Церемошње оценио да су два неопходна услова да бојкот постигне жељени циљ, да цела опозиција мора да се определи за бојкот и да се број захтева властима смањи на "три до пет захтева које ће разумети сви грађани, чак и они који гласају за СНС и СПС".

"Кад кажем опозиција, мислим на Савез за Србију, ПСГ и ДЈБ као и на локалне покрете који нису под контролом СНС. Лига социјалдемократа Војводине, ЛДП и Шапић и остали сателити власти не морају да учествују у бојкоту да би он био успешан. Тренутно ово потребно јединство разбија ЕУ која на све начине покушава да помогне Вучићу да избегне бојкот", навео је Радуловић а пренео ДЈБ.

Он је оценио да је "неозбиљно захтевати техничку владу", а да "лепљење налепница по саобраћајним знацима само изазива подсмех бирача".

"У фокусу кампање морају бити фер и поштени избори. И мора се рећи да ни за време претходне власти услови нису били фер, мада су сада много гори, али да то није разлог да их сада не учинимо фер", додао је лидер ДЈБ.

(Бета, 11.12.2019)

Повезане вести »

Кључне речи

Политика, најновије вести »