SDPS proslavila 10 godina postojanja

Beta 12.12.2019

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić povodom obeležavanja deset godina te stranke, kao najveći uspeh označio je "opstanak stranke na političkoj sceni, očuvanje identiteta i doprinos ukupnim reformama koje se sprovode u Srbiji kako bi se ona modernizovala".

"Formirani smo na ideju antifašizma, antipopulizma i antinacionalizma. To su temeljne vrednosti na kojima ova stranka počiva, o svim drugim temama možemo da debatujemo, ali ovo su naši temelji", rekao je Ljajić na proslavi.

Svom članstvu je poručio da je 2020. izborna godina i da večerašnji skup shvate kao početak predizborne kampanje.

"Želimo da našoj kolaiciji damo maksimalni doprinos ne samo za pobedu, nego za veliku pobedu", rekao je kratko lider SDPS-a,uz napomenu "da mu svako može oprostiti glup govor, ali niko ne oprašta predug govor".

Proslavi deset godina SDPS-a prisustvovali su ministar zdravlja Zlatibor Lončar, podpredsednik SNS-a Miloš Vučević, poslanik SPS-a Đorđe Milićević, predstavnici PUPS-a, Pokreta socijalista , prijateljske stranke iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, kao i predstavnici 26 ambasada.Ceo VIDEO materijal možete da pronađete OVDE

(Beta, 12.12.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »