Telenor omogućio svojim korisnicima da osiguraju uređaje

Beta 04.09.2020

Kompanija Telenor objavila je danas da će svojim korisnicima, koji kupe novi telefon, tablet ili modem, omogućiti da osiguraju svoje uređaje.

Telenorovi korisnici, kako je istaknuto, na taj način mogu da budu bezbrižni ukoliko slučajno dođe do oštećenja ili krađe njihovih uređaja.

U ponudi su dva paketa i to Bejzik (Basic), koji pokriva slučajna oštećenja i zlonamernu štetu od strane trećih lica, odnosno Premijum (Premium) koji dodatno pokriva i većinu slučajeva krađe i obezbeđuje produženu garanciju.

Mesečna premija i učešće u šteti zavise od vrednosti uređaja i izbora paketa osiguranja.

Iz Telenora podsećaju da je prema statističkim podacima, svaki drugi korisnik mobilnog telefona imao polomljen ekran ili veće fizičko oštećenje u prvoj godini upotrebe uređaja, a svakom petom vlasniku je mobilni telefon bio ukraden.

Zbog toga su ukazali da osiguranje uređaja predstavlja realnu potrebu korisnika, kao i način štednje.

Telenorovu ponudu, kako je navedeno, ističe široka pokrivenost osiguranih slučajeva i lakoća kojom se prijavljuje šteta.

Ukoliko dođe do oštećenja, korisnik neće morati da obavlja duge administrativne procese, a sve što je potrebno je da prijavi štetu telefonom i donese uređaj u Telenor prodavnicu.

(Beta, 09.04.2020)

Povezane vesti »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »