Milan knežević: Glavni ideolozi i montažeri kriminalno pravosudne farse zvane "državni udar" moraju krivično da odgovarati!

Kurir 17.11.2020
Milan knežević: Glavni ideolozi i montažeri kriminalno pravosudne farse zvane "državni udar" moraju krivično da…

Nakon što se u pojedinim medijima pojavio iskaz Mirka Paje Velimirovića, koji je dao u Tužilaštvu za organizovani kriminal Republike Srbije, postavlja se pitanje šta još čeka vršilac dužnosti VDT- a Ivica Stanković da procesuira po službenoj dužnosti Milivoja Katnića i Sašu Čađenovića - stoji u današnjem saopštenju za javnost jednog od lidera DF i nepravosnažno osuđenog u aferi "državni udar" Milana Kneževića.

"Lideri DF- a su prošle nedelje upoznali javnost da GST Milivoje Katnić skriva iskaz Mirka Paje Velimirovića u kojem ga optužuje da je zajedno sa svojim zamenikom Sašom Čadenovićem koristeći pretnje, ucene i službeni položaj, prisilio Velimirovića da lažno svedoči i optuži Andriju Mandića i Milana Kneževića u montiranom postupku poznatom kao državni udar. Nakon što se pre njega oglasio prvi svedok saradnik Saša Sinđelić i saopštio kako je na sličan način od strane

Pročitajte još

Ključne reči

Balkan, najnovije vesti »