Naslovne strane za sredu, 13. januar 2021. godine

Beta 13.01.2021

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 13. januar pišu o poplavama koje su pogodile jug i jugozapad Srbije, vakcinaciji protiv korona virusa i drugim temama.

BLIC - "Da li ćemo i kada vakcinisati decu", o vakcinisanju dece protiv korona virusa u Srbiji. "Spaseni baka i šestoro unučadi", o posledicama poplava na jugu Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI - "Ko ima višak antitela, ne mora da se pelcuje", mišljenje domaćih stručanjaka o vakcinaciji protiv korona virusa. "Pola minimalca privredi i opet pomoć penzionerima", izjava ministra finansija Siniše Malog.

DANAS - "Lekari na izmaku snaga", lekari koji su odali počast preminulim kolegama govore o svom činu. "Stotine kuća pod vodom", posledice nevremena na jugu i jugozapadu Srbije.

ALO - "Grigorije sprema puč" piše ovaj list. List piše da je bivši košarkaš Dejan Bodiroga kroz Beograd vozio brzinom 174 kliometra na sat.

INFORMER - O vakcinaciji "Srbi najviše traže rusku vakcinu". "Užas u Kruševcu", pišu da su iz kovid bolnice ukradeni uređaji za nadzor obolelih.

KURIR - Stručnjaci upozoravaju "Produženi kovid" oporavak od zaraze otežavaju ostaci virusa u tankom crevu. List piše da 2.300 građana traži od NATO odštetu zbog bombardovanja.

POLITIKA - "Imunizacija će biti okončana do sredine juna", izjava državnog sekretara Ministarstva zdravlja Mirsada Đerleka. "Srbija nastavlja rad na razvoju 5G mreže", intervju ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjane Matić.

SPRSKI TELEGRAF - O ponašanju u vožnji bivšeg košarkaša Dejana Bodiroge "Bodiroga maseratijem divljao brzinom 174 kilometara na sat. O vakcinaciji u tekstu "Ko se ne vakciniše neće moći da radi".

(Beta, 01.13.2021)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »