Novak Đoković brend ambasador austrijske Rajfajzen banke

Beta 19.04.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Rajfajzen internacional banka (Raiffeisen Bank International - RBI) sa sedištem u Beču danas su objavili početak saradnje.

Đoković, koji je na poziciji broj jedan u tenisu u rekordnom periodu od 316 nedelja, biće brend ambasador RBI i njenih ogranaka u srednjoj i istočnoj Evropi.

Rajafajzen banka je u saopštenju navela da će takođe podržati nedavno otvorenu Tenisku akademiju Novaka Đokovića u Beogradu."Počastvovan sam što sam postao brand ambasador i partner Rajfajzen banke u projektu Teniske akademije 'Novak Đoković' koji mi je veoma važan. Sada ćemo još snažnije podržati mlade tenisere u nastojanju da postanu šampioni kako na terenu, tako i van njega", rekao je Đoković.

Istakao je da je to što je imao jak tim pravilo veliku razliku u njegovoj karijeri i zato želi da takvo okruženje pruži svim talentima u akademiji.

"Raiffeisen je važan partner koji je prepoznao našu misiju i zajedno ćemo raditi na razvoju i unapređenju tenisa", kazao je Đoković.

Predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke u Srbiji Zoran Petrović je rekao da to što će Novak Đoković biti zaštitno lice banke potvrđuje njenu viziju da bude banka broj jedan kad je reč o preporukama klijenata.

"On je jedan od najuspešnijih, ako ne i najuspešniji sportista kome se najviše dive, a koji dolazi iz srednje i istočne Evrope. Zbog činjenice da delimo veoma slične vrednosti, verujemo da je naše partnerstvo savršen spoj", rekao je Petrović.

Saradnja je zaključena na period od tri godine sa mogućnošću produženja. Pored opšte podrške akademiji, Rajfajzen banka će podržati učešće mladih igrača na važnim omladinskim turnirima.

Uz pojavljivanje u reklamama i aktivnostima na društvenim mrežama Rajfajzen grupacije, Đoković će učestvovati i na odabranim događajima banke. Prva reklama nedavno je snimljena u Monte Karlu, boravištu Novaka Đokovića, i biće emitovana u srednjoj i istočnoj Evropi za nekoliko dana.

(Beta, 04.19.2021)

Pročitajte još

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »