Iz keca u dvojku u predigri finala Lige šampiona! Dva blama Aguera, dva poništena gola i veliki preokret u 92. minutu: Čelsi šokirao Siti!

Sportal blic 08.05.2021  |  Dr. P.
Iz keca u dvojku u predigri finala Lige šampiona! Dva blama Aguera, dva poništena gola i veliki preokret u 92. minutu: Čelsi…

Čelsi je šokirao Mančester siti u derbiju 35. kola engleske Premijer lige i savladao “Građane” na njihovom terenu sa 2:1, iako je domaćin vodio posle prvih 45 minuta! Bila je ovo svojevrsna predigra pred finale Lige šampiona 29. maja u kome se sastaju ova dva kluba, a engleski derbi je pripao “Plavcima” posle preokreta.

Tako su odložili Sitijevo šampionsko slavlje, jer da je tim Pepa Gvardiole pobedio i matematički bi obezbedio titulu. Ovako... Siti je završio poluvreme sa vođstvom od 1:0, golom Rahima Sterlinga, koji je iskoristio “smotanost” Serhija Aguera, kome je pobegla lopta kod čistog zicera, ali je on stigao iz drugog plana i sproveo loptu u prazan gol. Samo minut kasnije dosuđen je penal za Siti, ali se Aguero još jednom obrukao, ovaj put pokušavajući “panenku”.

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »