SNS: Vreme DS-a ostalo je crnim slovima upisano u istoriji Srbije

Beta 19.08.2021

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da je vlast Demokratske stranke (DS) ostala crnim slovima upisana u istoriji zemlje, zbog uništavanja Srbije, ali "pre svega čitavih porodica u kriminalnim privatizacijama i enormnog bogaćenja pojedinaca iz vlasti".

Šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković u pisanoj izjavi ocenio je da je pitanje koliko je veliko licemerstvo ljudi koji danas čine DS i da li osećaju makar malo sramote kada nekome upućuju kritike, s obzirom da su upropastili i Beograd i Srbiju.

"Fabrike su se zatvarale, Vlade sastavljale po stranim ambasadama, najveći investitori su bili kriminalci i narkodileri, sve se rušilo i gasilo osim imperije Dragana Đilasa koja je rasla iz dana u dan, iz sekunda u sekund preprodanog reklamnog prostora i to sve na grbači građana", ocenio je Marković.

On je naglasio u saopštenju da će na izborima "politika SNS i Aleksandra Vučića ostvariti ubedljivu pobedu, jer napredak Srbije više niko i ništa ne može da zaustavi".

DS je prethodno saopštila da je samo hitna ostavka predsednika države Vučića jedini čin koji Srbiju može bar delimično izvući iz kriminalnog blata i sramote u koju je uvukao režim.

"Godinama ukazujemo na povezanost Vučića i njegovog najbližeg okruženja sa kriminalnim krugovima. Rezultat te saradnje je enormno bogaćenje porodice Vučić, njihovih kumova i saradnika, dok su mu kriminalci, poput grupe Veljka Belivuka, čuvali vlast", navela je DS.

(Beta, 08.19.2021)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »