Baki B3 za Kurir TV o životu, zatvoru i muzici: Danas je robot vreme, da je moja baba živa napravio bih od nje pevačicu!

Kurir 03.09.2021
Baki B3 za Kurir TV o životu, zatvoru i muzici: Danas je robot vreme, da je moja baba živa napravio bih od nje pevačicu!

Popularni pevač koji je devedesetih važio za jednog od najtraženijih zvezda u bivšoj Jugoslaviji, ali i u dijaspori, Baki B3 našao se u medijima zbog navoda da su reperi Džala brat i Buba Koreli kojima je zabranjen ulazak u Srbiju navodno ukrali deo njegove pesme. Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 za televiziju Kurir objasnio je pozadinu toga, ali je progovorio i o vremenu najveće popularnosti koju je uporedio sa današnjom muzikom.

Baki je podvukao paralelu između vremena njegove najveće popularnosti i onoga što je danas popularno. "Ova muzika prati današnje vreme. Da je moja baba živa, ja bih je odveo u studio da peva. Ja bih od nje napravio pevačicu. Po meni je danas robot vreme. Sada niti razumem tekst, mogu da slušam muziku, aranžmani mi se dopadaju, ali to njihovo pevanje, ta robotika, svi su isti", istako je Baki. On se pohvalio da je koristio autotune (autotjun) prvi put u pesmi

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »