Ponoš: Nije više važno šta misli Bilčik, moramo sami da rešavamo svoju nevolju

Beta 24.09.2021

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da više nije važno šta misli evroparlamentarac Vladimir Bilčik, koji je bio jedan od posrednika u dijalogu o izbornim uslovima u Srbiji, kao i da opozicija mora sama da se pozabavi svojom nevoljom i da je rešava, saopštila je danas Narodna stranka.

"Opozicija ne bi trebalo da gubi vreme i da posvećuje pažnju tome šta o situaciji u Srbiji misle razni Bilčici, Lajčaci i ostali palci", naveo je Ponoš.

On je portal Nova.rs.rekao da su predstavnici Evropskog parlamenta, koji su posredovali dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima, zapravo bili "asistenti režima".

"Oni su najpre sve dogovorili sa režimom, a onda ponudili predloge opoziciji. Posle toga su rekli da oni neće dolaziti u Srbiju kako bi razgovarali na tu temu što, po mom mišljenju, nije šteta", naveo je Ponoš.

On je dodao da bi Bilčika, koji je poslanik EP iz Slovačke, voleo da vidi u izbornoj trci u kojoj su uslovi nalik onima u Srbiji i "poželeo mu da kao predstavnik ne mnogo jake stranke u Slovačkoj proba da izađe na izbore u tim uslovima".

Bilčik je nedavno izjavio da bi on, da je deo opozicije u Srbiji, učestvovao na izborima.

(Beta, 09.24.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »