Đorđević: Stanove Malog staviti na raspolaganje deci sa Kosova za letovanje

Beta 08.10.2021

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević izjavio je danas komentarišući "Pandora papire", da bi 24 stana ministra finansija Siniše Malog koji se pominju u tom istraživanju trebalo staviti u "javnu službu i na javnu korist", budući da su, kako je naveo, kupljeni od "pokradenog novca građana Srbije".

"Predlažem da se u letnjim mesecima svih 24 stana stavi na raspolaganje za srpsku decu sa Kosova i Metohije, te da im se omogući da vide more i da letuju na bugarskom primorju. To bi bio lep čin patriotizma", kazao je Đorđević, a saopštio pokret Oslobođenje.

Đorđević je ocenio da "Pandora papiri", koje je u Srbiji objavio istraživački portal KRIK, otkrivaju i kako bi se za decu mogao organizovati prevoz do mora.

"Budući da je Vučićev kum Nikola Petrović takođe zastupljen u 'Pandora papirima', i to kao vlasnik više desetina firmi, vila, ofšor računa i avio kompanije, predlažem da se deca u luksuzno bugarsko letovalište transportuju upravo Petrovićevim avionom", dodao je Đorđević.

Istakao je da bi se na taj način u potpunosti ispunio izborni slogan Srpske napredne stranke "Za našu decu", budući da "imaju svu potrebnu logistiku – i avione i stanove".

  //

(Beta, 10.08.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »