Михаиловић (НАДА): Очекујемо двоцифрен резултат на парламентарним изборима

Бета 13.02.2022

Кандидат коалиције НАДА за градоначелника Београд Војислав Михаиловић изјавио је да та коалиција очекује да ће на парламентарним изборима имати "двоцифрен резултат у процентима, односно друго или треће место по изборном резултату".

"Наш слоган ће бити 'Да живимо нормално'. Мислим да управо то грађани желе, да се вреднује диплома, да партијска књижица не буде значајнији документ од ње, да се успоставе институције државе, да постоји правда и правна држава, да млади не морају да одлазе из земље, да живимо нормално од своје плате", рекао је Михаиловић за лист Блиц.

Михаиловић, који је некадашњи градоначелник Београда, навео је да је за вођење града потребно искуство, "а то се не добија преко ноћи".

"Ми га имамо већ сада, знамо како град фунционише, где су му слабе тачке и спремни смо да прихватимо одговорност за његово вођење. Београд није само главни град, он је престоница Србије, био и биће", рекао је Михаиловић, челник једне од две фракције Покрета обнове Краљине Србије, која је у коалицији са Демократском странком Србије.

(Бета, 02.13.2022)

Повезане вести »

Кључне речи

Политика, најновије вести »