"Tog dana se ponašao normalno, kao da se ništa nije dogodilo": Živojin nakon višegodišnjeg sukoba sekirom ubio čoveka čiju je kuću kupio: "Doručkovao je, uzeo papire i krenuo da reši nešto za struju..."

Blic 24.02.2022
"Tog dana se ponašao normalno, kao da se ništa nije dogodilo": Živojin nakon višegodišnjeg sukoba sekirom ubio čoveka…

Nakon što je u ponedeljak sekirom ubio Živka Đakovića (72) zbog spora oko kuće, Živojin Nikolić (76) je otišao iz Resnika u svoj porodični dom u Beogradu i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Uhapšen je sutradan kada je krenuo u Elektrodistribuciju da preda papire za priključivanje struje u kući Đakovićevoj nekadašnoj kući, koju je otkupio, a u kojoj se u tom trenutku nalazilo njegovo telo.

Sukob između Đakovića i Nikolića je trajao godinama, a do njega je došlo zbog kuće koju je ubijeni sagradio i u kojoj je sa porodicom živeo dok je nije izgubio zbog navodnog duga. Tada je Nikolić kuću otkupio i počeli su njihovi problemi, jer, kako je navedeno, ubijeni nije mogao da se pomiri sa tim da je izgubio kuću. - Ta kuća je Živojinova, u katastru stoji da je on vlasnik, otkupio je regularno, nije je oteo, kako tačno da li preko licitacije jer je Živko

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »