Obradović: Osnažena žena znači stabilnu porodicu i državu, njena uloga je odlučujuća (VIDEO)

Beta 08.03.2022

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, predsednički kandidat koalicije okupljene oko te stranke, poručio je danas, u Somboru, na Međunarodni dan žena, da osnažena žena znači stabilnu porodicu i državu.

"Кao i kroz istoriju, uloga žene u našem društvu je odlučujuća. Bez osnažene žene nema ni stabilne porodice, ni države. Bez obzira na veru i naciju, želimo da porodica konačno dođe na prvo mesto u našem društvu i državi. To znači da želimo da svaka porodica u Srbiji bude uspešna", rekao je Obradović, koji je i prvi na listi za parlament koalicije pod brojem 11 "Boško Obradović – Srpski pokret DVERI – POКS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Кraljevine Srbije".

On je istakao da "mladi, ali i svi ostali građani danas ne vide perspektivu u Srbiji i spas traže u odlasku u inostranstvo, što je rezultat katastrofalne 30-godišnje politike koja se vodi u Srbiji, a posebno je to izraženo u poslednjih 10 godina pod vlašću Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke".

"Naš ideal politike je potpuno drugačiji, a to je da nam se stanovništvo ne iseljava ni odavde, iz Sombora, ni iz drugih krajeva Srbije, već da ostanu ovde i da mogu normalno da žive od svog poštenog rada. Upravo takva vizija Srbije biće i moja vizija predsedničke kandidature na predstojećim izborima",istakao je Obradović.

(Beta, 03.08.2022)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »