Drama u sudu gde se trenutno nalazi ceo klan velje nevolje: Početak glavnog ročišta kasni više od sat vremena jer je policija proveravala da neko nije poneo oružje, stiglo još 5 marica!

Blic 08.03.2022
Drama u sudu gde se trenutno nalazi ceo klan velje nevolje: Početak glavnog ročišta kasni više od sat vremena jer je…

Pred Specijalnim sudom, vlada "vanredno stanje" uoči početka suđenja Belivukovoj grupi koje je zakazano za danas. Iako je početak bio zakazan za 14.30, suđenje kasni sat vremena. Još pet policijskih "marica" u pratnji nekoliko džipova ušlo je u 16 sati na parking Specijalnog suda, a pretpostavlja se da su dovezli novu turu optuženih pripadnika organizovne kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića optuženih za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Okrivljeni i advokati još nisu ušli u sudnicu, a razlog kasnjenja od sat vremena je pretres! Naime, kako se saznaje, policija sa obučenim psima je do sada proveravala hodnik, sudnicu i okolne prostorije. Izvor otkriva da su najverovatnije proveravali da neko nije uspeo da unese oružje ili eksploziv. Prethodno su uz jake mere ozbebeđenja sudske straže i Žandarmerije pripadnici ove grupe sprovodeni su maricama, a ispred suda su i dalje pripadnici Žandarmerije sa

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »