Ovo je matejev drug koji je poginuo pred njegovim očima: Privatni detektiv tvrdi da nestali Splićanin nikada nije preboleo Ivorovu smrt: Zbog njega je i prodao motor, samo ga je sećao na njega!

Blic 13.03.2022
Ovo je matejev drug koji je poginuo pred njegovim očima: Privatni detektiv tvrdi da nestali Splićanin nikada nije preboleo…

Splićanin Matej Periš, za kojim policija intenzivno traga od 31. decembra prošle godine, nekoliko meseci pre nestanka u saobraćajnoj nesreći ostao je bez najboljeg prijatelja Ivora Alunića, čiju je pogibiju gledao svojim očima!

Podsetimo, Perišu se svaki trag gubi u noći između 30. i 31. decembra, kada je izašao iz kluba Gotik i otrčao do Sava promenade. Tokom potrage isplivavali su mnogi detalji o životu Mateja Periša, pa između ostalog i podatak da je njegov život obeležila tragedija. Privatni detektiv Braca Zdravković ispričao je do detalja priču o pogibiji Ivora Alunića, Matejevog druga. - Ivor je rođen 9. juna 1995. godine i išao je u školu sa Matejem, iako je bio godinu dana mlađi.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »