Komšijski razgovori koalicije Moramo širom Beograda

Beta 13.03.2022

 Koalicija MORAMO ovog vikenda održava, kako je saopštila, "komšijske razgovore" širom grada u Lazarevcu, Novom Beogradu, Vračaru, Starom Gradu, Obrenovcu, Borči, Čukarici, Paliluli i Zvezdari.

Kako je saopšteno, "komšijski razgovori" su direktan način da pokret Ne davimo Beograd i koalicija MORAMO - Za dobar grad predstave program, čije su ključne tačke revizija i raskidanje svih štetnih ugovora, unapređenje javnog prevoza i rešavanje saobraćajnih gužvi, poboljšanje kvaliteta vazduha i ulaganje u kulturu i obrazovanje.

Kandidat za gradonačelnika Dobrica Veselinović izjavio je da postoji ideja da se ode u svaki deo Beograda, razgovara sa građanima i predstavi plan za dobar grad.

"Zato 3. aprila izađite na izbore i glasajte za listu broj 7 - Moramo", pozvao je Veselinović građane.

Kandidat za odbornika Dušan Marković rekao je da koalicija Moramo ima sedam tačaka u svom programu.

"Tih sedam tačaka podrazumevaju čistiji vazduh, rešavanje saobraćajnih problema i grad po meri građana. Mi kao koalicija MORAMO želimo da pregledamo ugovore koji su potpisani, želimo da gradska vlast i gradski budžet budu u korist građana", rekao je Marković.

I ostali aktivisti objašnjavali su građanima koja su rešenja za nedostatak zelenih površina, kvalitetnog vazduha, buku, bezbednost i ostale probleme Begrada.

(Beta, 03.13.2022)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »