Belanović: Rakovica uz Krkobabića i Vučića, sa verom da penzije prate plate

Beta 15.03.2022

 Predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda Ružica Belanović, prva na listi Partije ujedinjenih penzionera Srbija (PUPS) za gradske izbore, poručila je da su nekad radnici Rakovice a danas penzioneri uz predsednika PUPS Milana Krkobabića i predsednika držve Alesandra Vučiča.

"Mi ovde, nekad ponosni radnici industrijskog srca Beograda, danas dostojanstveni penzioneri sa nepokolebljivom verom u 11. penzionersku zapovest 3P - penzije prate plate - poručujemo da smo uz Кrkobabića i Vučića za sveopšti boljitak penzionera Beograda", naglasila je Belanović, na predizbornom skupu u opštini Rakovica.

Kako je dodala, "i penzija i dostojanstvo kroz različite socijalne i kulturne sadržaje"

Koordinator Gradskog odbora PUPS-a i nekadašnji gradski sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Đukić podsetio je na tekovine PUPS-a.

"One polazište za poboljšanje položaja penzionera u narednom periodu – besplatan gradski prevoz za sve starije od 65 godina, 13. penzija, opštinski klubovi za penzionere, dnevni centri za najstarije, adekvatan broj gerontodomaćica i drugo", istakao je Đukić.

U ime Srpske lige, koalicionog partnera PUPS-a, obratio se predsednik gradskog odbora Beograd Vladimir Jestrović.

Skup je održan u organizaciji opštinskog odbora PUPS-a Rakovica, a u ime domaćina govorila je predsednica opštinskog odbora Mira Jovanović.

"Ovde su penzioneri Rakovice, to su sve naše komšije, dobronamerni ljudi. Ovde su da podrže PUPS i listu broj 1 Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve. I nemamo dilemu, Vučić predsednik", istakla je Jovanović.

(Beta, 03.15.2022)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »