"Gleda se kao: Sek*ualni objekat" Učesnica "Zvezda Granda" odustala od takmičenja, a Mili šalje jasnu poruku: "Ovo je hrabrost"

Blic 10.04.2022
"Gleda se kao: Sek*ualni objekat" Učesnica "Zvezda Granda" odustala od takmičenja, a Mili šalje jasnu poruku: "Ovo je…

Pevačica Marija Šerifović otkrila je danas na svom Instagramu da je takmičarka "Zvezda Granda" Anastasija Ićurup rešila da odustane od takmičenja. Članica žirija Ana Bekuta pokrenula je u poslednjoj emitovanoj emisiji raspravu vezanu za stajling takmičarke koja je obukla provokativni kostim na sceni "Granda", a zbog neprijatne situacije koja se desila Anastasija je rešila da ne nastavlja borbu u ovom šou-programu.

- Ono što me najviše vređa je da izvođača neko promatra kao sek*ualni objekat. Ja gledam izvođača kao sliku, neću da odem u Metropoliten galeriju i da gledam golotinju, nego idem da gledam umetnička dela - kazao je Mili o Anastasiji Ićurup. - Ono što je izraz ovih mladih osoba sa punom hrabrošću da izraze stil koji je prilagođen svom vremenu, od kraja prošlog veka je prošlo 22 godine. Svaka muzika ima veze sa ovim izgledom. Čim kažeš da je nešto vulgarno, znači da

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »