Bivša žena pevača Dada Polumente podvodila devojke? Isplivali novi detalji i cene: "Šavija uzimala 1.000 evra, Dušica zadržavala većinu sume"

Blic 10.04.2022
Bivša žena pevača Dada Polumente podvodila devojke? Isplivali novi detalji i cene: "Šavija uzimala 1.000 evra, Dušica…

Nedavno je u velikoj akciji policije u Beogradu uhvaćeno 29 osoba, koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom. Sada su se pojavile informacije o tome kako su navodno izgledale poruke putem kojih su naručivane VIP prostitutke, kao i kako je izgledao katalog i koje devojke su se našle u njemu, dok je u priču umešana i Anamarija Kikoš, bivša izabranica folkera Dada Polumente i nekadašnja učesnica rijalitija "Veliki brat".

U porukama do kojih je "Republika" došla može se videti kako su makroi komunicirali s klijentima, kako su ugovarali sek*ualne usluge, kao i koliko su one koštale. Kako piše pomenut medij, devojke su podvodili Duško Banjac, fitnes instruktor Nikola Anđelić, Dušica Grabović, Jelena Jojić i Anamarija Kikoš, koja sa gorepomenutim Dadom Polumentom ima sina. Na spisku devojaka navodno su se našle Sanja Stanković, Nataša Šavija, Halas Marija, Martina Rajić, Slavica

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »