Četiri decenije je verovao da ga je majka dala na usvajanje, a sada je saznao pravu istinu: "Grlili smo se i plakali, ono što su mi uradili više se neće desiti nijednom detetu"

Blic 22.04.2022
Četiri decenije je verovao da ga je majka dala na usvajanje, a sada je saznao pravu istinu: "Grlili smo se i plakali, ono što…

Tajler Graf (38) je odrastao u Minesoti u brižnoj porodici koja ga voli i koja ga je kao dečaka usvojila iz Čilea. Izveštaji agencije za ustvajanje tvrdili su da ga se majka, Hilde del Karmen Kenzada, odrekla zbog finansijske nestabilnosti. Nedavno je saznao za nepravdu koja joj je te 1983. godine učinjena i odlučio da više nijedno dete ne doživi njegovu sudbinu.

Iste te godine, kada se Kenzada (65) probudila iz anestezije prilikom porođaja, rečeno joj je da je sin, kojeg je planirala da nazove Serhio, iznenada preminuo i više nikada ga nije videla. Ono što se desilo proganjalo ju je čitav život i rezultiralo potragom dugom četiri decenije. Ispostavilo se da je Tajler iz rodnog Čilea odveden u okviru složene međunarodne mreže trgovine ljudima, u koju su upleteni medicinski stručnjaci, čileanska vlada i katolička crkva.

Blic »

Zabava, najnovije vesti »