"Mislio sam da je papić obezbeđenje nebojše Stefanovića": Rebić svedočio u slučaju protiv bivšeg zamenika načelnika SBPOK-a: "Iz medija sam saznao da je uhapšen"

Blic 23.05.2022
"Mislio sam da je papić obezbeđenje nebojše Stefanovića": Rebić svedočio u slučaju protiv bivšeg zamenika načelnika…

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Goranu Papiću, bivšem zameniku načelnika SBPOK-a osumnjičenom za nezakonito vraćanje zaplenjenog blindiranog automobila Marku Miljkoviću, kasnije uhapšenom zbog organizovanog kriminala, saslušanjem bivšeg direktora policije Vladimira Rebića, bivšeg načelnika UKP-a Dejana Kovačevića i načelnika drugog odeljenja Policijske uprave za Grad Beograd Zorana Kovačevića.

Sva trojica svedoka su ostala pri iskazima koje su ranije dali, a na suđenju su odgovarali na pitanja advokata odbrane Branislava Tapuškovića, kao i na pitanja Tužilaštva i Suda. Pozivu da svedoči danas se nije odazvao ministar odbrane Nebojša Stefanović. Bivši direktor policije Vladimir Rebić je rekao da optuženog Gorana Papića nije doživljavao kao čoveka od uticaja, već da je mislio da je obezbeđenje ministra Stefanovića. - Memorisao sam ga u telefonu kao "Goran

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »