Aleksandra je u osmom mesecu istrčala 21 kilometar i postala zvezda Beogradskog maratona: "Rekla sam ići ću po osećaju i slušaću šta beba kaže"

Blic 24.05.2022
Aleksandra je u osmom mesecu istrčala 21 kilometar i postala zvezda Beogradskog maratona: "Rekla sam ići ću po osećaju i…

Svaki maratonac mogao bi da potvrdi da je trka na duge staze jednako zahtevna kako za telo, tako i za psihu. Većina trkača kaže da prolazak kroz cilj označava i pobedu nad samim sobom, zbog čega je uspeh učiteljice Aleksandre Eraković na ovogodišnjem Beogradskom maratonu još veći podvig.

Naime, ona nije bila prva, ali svakako je bila najpopularnija maratonka, budući da je pretrčala 21 kilometar u osmom mesecu trudnoće, piše "RTS". "Želela sam da pokažem da uvek može drugačije, rekla sam. Naravno nisam ni ja sama bila sigurna da li ću to moći da izvedem. Rekla sam ići ću po osećaju, pratiću svoje telo. Slušaću šta kaže beba", kaže Aleksandra. Beba se nije bunila i u maminom stomaku došla je do cilja nakon četiri sata trčanja. Dobro, ne baš trčanja.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »