"Nikad sa tim detetom nije bilo problema": Ovo je đura, osumnjičen za ubistvo u surčinu! Ispalio je tri metka iz kalašnjikova u žrtvu, komšije u šoku: "Odakle mu oružje?"

Blic 30.05.2022
"Nikad sa tim detetom nije bilo problema": Ovo je đura, osumnjičen za ubistvo u surčinu! Ispalio je tri metka iz…

- Nikad sa tim detetom nije bilo problema, zato mi je teško kao da se mom detetu desilo. To je dobar momak, folklor igrao godinama, plivao za časni krst, nikad se o njemu nije ništa loše pričalo - kaže za Blic komšinica porodice Đure N., mladića koji je sinoć u Jakovu pucao iz kalašnjikova i teško ranio V. J. (35) koji je od posledica ranjavanja preminuo u Urgentnom centru.

Sinoć je, kako kaže, uviđaj u ulici Braće Žigić u Jakovu trajao do kasno u noć. - Policija je ulazila i izlazila iz kuće, a njegovu porodicu nismo videli od sinoć - navodi komšinica, pita se odakle Đuri kalašnjikov i dodaje da su svi u šoku: “Kroz ulicu sinoć nije moglo da se prođe, a jutros nema nikoga, niko ne izlazi, tako je neka tišina…” Ona navodi da ne zna šta je bio uzrok sukoba, kaže da je iz kuće izašla pet minuta pre nego što se sve dogodilo, a da je tada

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »