Niko ga ne bi prepoznao, a igrao je za Srbiju i zvezdu: "Svi će pronaći Ajfelov toranj u Parizu, ali ne i ovog gospodina" (foto)

Večernje novosti 29.06.2022  |  Novosti online
Niko ga ne bi prepoznao, a igrao je za Srbiju i zvezdu: "Svi će pronaći Ajfelov toranj u Parizu, ali ne i ovog gospodina"…

DANIJEL LJuboja, bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore, svojevremeno je bio jedan od kontroverznijih fudbalera. Ovaj 43-godišnjak je rođen u Vinkovcima, karijeru je počeo u hrvatskim klubovima, ali tokom rata je izbegao u Beograd. U našoj prestonici je igrao za Crvenu zvezdu. Potom je promenio niz timova, a najpoznatiji među njima je svakako PSŽ.

FOTO: EPA Kasnije je igrao u Nemačkoj za Štutgart, HSV i Volfsburg, a ostao je upamćen i po neobičnoj frizuri, kojoj je ostao dosledan sve do 2014. godine, kada je kao fudbaler Lensa "okačio kopačke o klin". Joyeux anniversaire à Danijel Ljuboja 🇷🇸 qui fête ses 39 ans ! 😉🎂 #PSGbirthday 2️⃣0️⃣0️⃣3️⃣ ➡ 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ 5️⃣6️⃣ matches 8️⃣ ⚽ pic.twitter.com/J4cN7fPYq3 — Paris Saint-Germain (@PSG_inside) September 4, 2017 Nekoliko godina je igrao i za našu reprezentaciju.

Pročitajte još

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »