Ubio masovnog ubicu sa Cetinja: - pa pobegao?! Policija nagovara Kaluđerovića da se preda, nestao posle pucnja u Vuka Borilovića!

Blic 13.08.2022
Ubio masovnog ubicu sa Cetinja: - pa pobegao?! Policija nagovara Kaluđerovića da se preda, nestao posle pucnja u Vuka…

I dalje se čeka obdukcioni nalaz koji će pokazati ko je tačno zadao smrtonosni metak Vuku Boriloviću, masovnom ubici sa Cetinja koji je u svom krvavom pohodu ubio 10 svojih sugrađana. Prema za sada nepotvrđenim informacijama, njega je usmrtio sugrađanin Nenad Neno Kaluđerović nakon što ga je policija prethodno ranila, a upravo će obdukcioni nalaz otkloniti sve sumnje. Crnogorski "Standard" prenosi da policija pregovara sa Kaluđerovićem o predaji nakon što je posle ispaljenog metka otišao sa lica mesta.

Kako prenose "Vijesti", obdukcija pokazuje da ima barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne. Vuk Borilović (34) je u razjarenom stanju nakon svađe oko kirije prvo usmrtio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović i njena dva maloletna sina u kući u kojoj su živeli nakon čega je izašao i zapucao po komšiluku, a prvi sledeći kojeg je ubio je porodični prijatelj Martinovića -

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »