Novi detalji likvidacije frizera i škaljarca: I Zvicer učestvovao u ubistvu Spahića i Hodžića! Namamili ih u kuću u Spužu, odmah s vrata zapucali na njih, Belivuk slao drugovima: "Kasap je imao utoku, to nismo očekivali" (foto)

Blic 17.08.2022
Novi detalji likvidacije frizera i škaljarca: I Zvicer učestvovao u ubistvu Spahića i Hodžića! Namamili ih u kuću u…

Crnogorska policija osumnjičila je još sedam osoba za likvidaciju Barana Damira Hodžića i Adisa Spahića. Na ovom spisku, pored ranije osumnjičenog Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojše Jankovića sada su i visokopozicionirani članovi kavačkog klana - Radoje Zvicer (40), Slobodan Kašćelan (59), Igor Božović (58), Milan Vujotić (40), Radoje Žuti Živković (36), Dragan Knežević (41) i Stefan Kraljević (32).

Ova likvidacija, čiji su detalji otkriveni tek pre nekoliko meseci, dogodila se u Spužu 14. oktobra 2020. godine. TELOHRANITELJ GA NAMAMIO U SMRT Uhapšen osumnjičeni za likvidaciju Kapetana, škaljarca kog su oteli Velja Nevolja, Mesar i kavčani KRVAVOG 14. OKTOBRA "HTELA SAM DA PITAM GDE MI JE ZAKOPANO DETE, MAKAR KOSTI DA MU NAĐEM I SAHRANIM..." Porodice ubijenih Spahića i Hodžića ogorčene nakon saslušanja Velje Nevolje i Mesara Protiv njih je podnijeta dopuna

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »