"Bacio ga je unapred, svi smo pojurili da vidimo da li je živ": U Kaluđerici šok: Vozač kombijem udario muzičara, objavljen snimak nesreće i mnogi misle da ga je zgazio namerno!

Blic 18.08.2022
"Bacio ga je unapred, svi smo pojurili da vidimo da li je živ": U Kaluđerici šok: Vozač kombijem udario muzičara…

Muzičar Mlađa Milosavljević teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak u beogradskom naselju Kaluđerica, kada je na njega, dok je išao trotoarom, iznenada naleteo kombi, udario ga, pa pobegao! Vozač belog kombija koji je pokosio Milosavljevića ubrzo je identifikovan i priveden, zahvaljujući snimcima sa sigurnosnih kamera, ali i vozaču koji je video šta se dogodilo i odmah je krenuo za kombijem kako bi zapisao tablice!

Nesrećni čovek u nesreći, čiji snimak kruži društvenim mrežama, nalazi se u Kliničkom centru i u teškom je stanju. UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE UDARIO PEŠAKA U KALUĐERICI Popeo se na trotoar, udario ženu i dodao gas POPEO SE NA TROTOAR, UDARIO ŽENU, PA DODAO GAS! Teška nesreća u Kaluđerici, kombijem udario pešaka i pobegao Meštani Kaluđerice i svedoci jezive nesreće još su u šoku. Snimak nesreće je podigao veliku buru i mnogi misle da je vozač namerno kombijem udario

Blic »

Komentari

Beograd, najnovije vesti »