Da li je jeftinije letovati krajem sezone: Koje destinacije su najpovoljnije i najpopularnije za septembarski odmor? Povratne aviokarte od 14 do 30 evra, ali postoji jedna "caka"

Blic 19.08.2022
Da li je jeftinije letovati krajem sezone: Koje destinacije su najpovoljnije i najpopularnije za septembarski odmor? Povratne…

Dve godine pod korona virusom učinile su ovogodišnju turističku sezonu znatno boljom nakon ukidanja preventivnih mera, a ni povećanje cena putovanja, smeštaja i usluga nije sprečilo turiste iz cele Evrope, pa tako i iz Srbije, da godišnji odmor iskoriste za boravak na nekoj od omiljenih letnjih destinacija.

U turističkim agencijama saznajemo da su aranžmani za jun, jul i avgust planuli i očekivanja su velika i za septembar, pogotovo što su tada cene manje, oglašavaju se specijal i last minute ponude, a mnogi turistički radnici daju i dodatne popuste na već odobrenu akciju. - Grčka, Turska, Egipat, Hrvatska, Crna Gora su izbor najvećeg broja putnika, ali odlaze i na mnoge druge destinacije. Značajnije akcije i popuste očekujemo za aranžmane posle 15. septembra.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »