"To je njegova greška, možda je šeprtlja ili amater": Hrvatski kriminolog o ubistvu škaljarca na Pagu, kaže da je likvidacijom pred svima ubica poslao poruku

Blic 26.08.2022
"To je njegova greška, možda je šeprtlja ili amater": Hrvatski kriminolog o ubistvu škaljarca na Pagu, kaže da je…

Crnogorac Goran Vlaović (38) ubijen je juče rano ujutro na Zrću na Pagu, a ubio ga je srpski državljanin Duško Tanasković (28) koji je uhapšen nedugo nakon likvidacije. Policija ga tereti za ubistvo na podmukao način za što mu preti kazna zatvora od 10 do 50 godina. Kriminolog Željko Cvrtilo kaže da to što je Vlaović likvidiran pred brojnim svedocima i kamerama možda nosi posebnu poruku.

- To što ga je ubio pred svima može imati svoju poruku, odnosno da ti što su naručili ubistvo pokazuju koliko su snažni, moćni, koliko su spremni napraviti to što su napravili. To što je ubijen tamo, u drugoj državi, na zabavi, isto može biti poruka 'nigde niste sigurni' - rekao je kriminolog Željko Cvrtila. ŠKALJARAC NA PAGU UBIJEN PRED BIVŠOM SRPSKOM MISICOM! Izašao je iz kluba sa Draganom, a egzekutor mu je prišao s leđa i ZAPUCAO (FOTO) (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Povezane vesti »

Komentari

Društvo, najnovije vesti »