Dramatično na suđenju vozaču koji je PREGAZIO Željka Ristića (19): Vozač posle udesa mortus pijan ispadao sa nosila, odbrana tvrdi da on kobne noći nije mogao ni da vozi!

Blic 31.08.2022
Dramatično na suđenju vozaču koji je PREGAZIO Željka Ristića (19): Vozač posle udesa mortus pijan ispadao sa nosila…

Veštak neuropsihijatar dr Dragana Aranđelović izjavila je na današnjem nastavku suđenja Miodragu Periću (38) iz Šainovca, osumnjičenom da je pijan "golfom" usmrtio pešaka Željka Ristića (19) koji se sa posla vraćao kući, da je "bliža zaključku" da je stanje alkoholisanosti optuženog posle saobraćajke bilo takvo da je bio apsolutno nesposoban da upravlja vozilom.

Ona je u nalazu i dopuni nalaza navela dva moguća zaključka, ali je na današnjem suđenju istakla da je kao višegodišnji klinički neuropsihijatar bliža stavu da je optuženi bio u takvom stanju da nije mogao da vozi automobil. MORTUS PIJAN PREGAZIO MLADIĆA Pokrenuta istraga jezive nesreće, Željko nastradao na 100 metara od kuće, vozač u pritvoru da ne bi opet pobegao - Osoba u takvom stanju ne može ni u psihološkom ni u fiziološkom smislu da da upravlja vozilom jer

Povezane vesti »

Hronika, najnovije vesti »