"Dolazi nešto gore od recesije": Nastavlja se niz upozorenja na predstojeću ekonomsku krizu: "Olujni oblaci su na vidiku"

Blic 04.09.2022
"Dolazi nešto gore od recesije": Nastavlja se niz upozorenja na predstojeću ekonomsku krizu: "Olujni oblaci su na vidiku"

Na poruke upozerenja svetskih ekonomista već smo navikli. Svakog dana čujemo ili vidimo bar neko novo upozorenje. Pored gladi, inflacije i recesija koje su glavna tema, sada su u fokosu i energenti. Jedno od glavnih pitanja ovih dana jeste i to kako preživeti predstojeću zimu. Upozerenjima izgleda nema kraja, bar ne u skorije vreme. Neka od najnovijih su: "Olujni oblaci su na vidiku", "Centralne banke su u klopci", "Dolazi nešto gore od recesije".

Najveća trenuta briga u svetu jesu energenti, a naročito u Evropi. Od početka rata, kao i ekonomske krize, mnogi svetski ekonomisti nas upozoravaju na teška vremena koja su ispred nas, a posebno na tešku zimu. "URAGAN JE TU, UDARI STIŽU SA TRI STRANE" Upozorenja na jednu od najgorih kriza dolaze sa svih strana: Ni globalna recesija nije isključena CENTRALNE BANKE SU U KLOPCI Ponovo se oglasio Dr Propast: "Svetske ekonomije prolaze kroz radikalnu promenu režima"

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Ekonomija, najnovije vesti »